Купи!

Dell Toner 3110/3115 Black

Dell Toner 3110/3115 Black 93199 / Капацитет 5000 копии со 5% покриеност на страна.

2.190.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Dell Toner 3110/3115 Black 93199 / Капацитет 5000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Dell

Ion

Компатибилност:

Compatible Printers:

Dell 3110
Dell 3115