Canon Toner NPG61/GPR48/CEXV43

Canon Toner NPG61/GPR48/CEXV43 /93722
Капацитет 15200 копии со 5% покриеност на страна.

1.480.00 ден

Дополнителни информации

Тежина2 кг

Опис

Canon Toner NPG61/GPR48/CEXV43 /93722
Капацитет 15200 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина2 кг

Бренд

Canon

Ion

Компатибилност:

Compatible with
imageRUNNER ADVANCE 400i, 500i