Canon Toner NPG59/GPR45/CEXV42

Canon Toner NPG59/GPR45/CEXV42 / 93135
Капацитет 10200 копии со 5% покриеност на страна.

1.190.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Canon Toner NPG59/GPR45/CEXV42 / 93135
Капацитет 10200 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Canon

Ion

Компатибилност:

For :
Imagerunner 2202
Imagerunner 2202 N
IR 2202
IR 2202 N
Imagerunner 2202 I
IR 2202 I
Imagerunner 2204
Imagerunner 2204 F
Imagerunner 2204 N