Canon Toner NPG55/GPR39/CEXV37

Canon Toner NPG55/GPR39/CEXV37 /93183
Капацитет 15000 копии со 5% покриеност на страна.

1.590.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1.5 кг

Опис

Canon Toner NPG55/GPR39/CEXV37 /93183
Капацитет 15000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1.5 кг

Бренд

Canon

Ion

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 1730
Canon IR 1740
Canon IR 1750