Canon Toner NPG28/EXV14/GPR18

Canon Toner NPG28/EXV14/GPR18 /Капацитет 8300 копии со 5% покриеност на страна.

890,00 ден

Опис

Canon Toner NPG28/EXV14/GPR18 /Капацитет 8300 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
изработка

Бренд

Canon

Ion

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 1600
Canon IR 1610
Canon IR 2000
Canon IR 2016
Canon IR 2018
Canon IR 2022 / i
Canon IR 2025
Canon IR 2030