Canon Toner NPG-51/GPR-35/C-EXV33

Canon Toner NPG-51/GPR-35/C-EXV33 / 91701
Капацитет 14600 копии со 5% покриеност на страна.

1.090.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Canon Toner NPG-51/GPR-35/C-EXV33 / 91701
Капацитет 14600 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Canon

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 2520
Canon IR 2525
Canon IR 2530