Canon toner NPG-25/GPR-15/C-EXV-11

Canon toner NPG-25/GPR-15/C-EXV-11/93882
Капацитет 21000 копии со 5% покриеност на страна.

1.190.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Canon toner NPG-25/GPR-15/C-EXV-11/93882
Капацитет 21000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Canon

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 2230
Canon IR 2270
Canon IR 2830
Canon IR 2870
Canon IR 3225