Canon Toner NPG-20/GPR-8/C-EXV-5

Canon Toner NPG-20/GPR-8/C-EXV-5 /91647
Капацитет 8000 копии со 5% покриеност на страна.

990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Canon Toner NPG-20/GPR-8/C-EXV-5 /91647
Капацитет 8000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Canon

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 1600
Canon IR 1605
Canon IR 2000