Canon Toner CRG-U/EP26/EP27

Canon Toner CRG-U/EP26/EP27 / 91703
Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

690.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Canon Toner CRG-U/EP26/EP27 / 91703
Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Canon

Ion

Компатибилност:

Canon LaserBase MF 3110 black EP-26 / 27