Brother Toner TNB023

Brother Toner TN-B023 TonerBenefit

Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

Оригиналниот голем тонер Brother TN-B023, дизајниран специјално за вашиот печатач TonerBenefit, овозможува јасни отпечатоци.

Лесен за инсталирање и компатибилен со моделите HL-B2080DW, DCP-B7520DW и MFC-B7715DW, тонерот обезбедува издржливи документи кои нема да се размачкаат или избледуваат со текот на времето.

Ги заштитува грејачот и внатрешните делови на печатачот при секое печатење. Погрижете се да имате точни документи.

Со тонери кои траат подолго, можете да испечатите до 2.000 страници, намалувајќи ја цената на секоја испечатена страница.

1.590,00 ден

Brother Toner TN-B023 TonerBenefit

Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

Оригиналниот голем тонер Brother TN-B023, дизајниран специјално за вашиот печатач TonerBenefit, овозможува јасни отпечатоци.

Лесен за инсталирање и компатибилен со моделите HL-B2080DW, DCP-B7520DW и MFC-B7715DW, тонерот обезбедува издржливи документи кои нема да се размачкаат или избледуваат со текот на времето.

Ги заштитува грејачот и внатрешните делови на печатачот при секое печатење. Погрижете се да имате точни документи.

Со тонери кои траат подолго, можете да испечатите до 2.000 страници, намалувајќи ја цената на секоја испечатена страница.

Тежина 0,7 кг
изработка

капацитет на тонер

Бренд

Brother

Компатибилност:

Compatible Printers:

Brother DCP B 7520DW
Brother HL B 2080DW
Brother MFC B 7715DW