Brother toner TN243/247 Black

Brother toner TN243/247 Black

94025

-Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

1.100,00 ден

Опис

Brother toner TN243/247 Black

94025

-Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
изработка

Бренд

Apt

Brother

Компатибилност:

Compatible Printers:

Brother DCP L 3510
Brother DCP L 3550 / cdw
Brother HL L 3210
Brother HL L 3230 / cwd
Brother HL L 3270 / cwd
Brother HL L 3280CDW
Brother MFC L 3730
Brother MFC L 3740
Brother MFC L 3750 / cdw
Brother MFC L 3770 / cdw