Brother toner TN2220/TN2010/TN450

Brother toner TN2220/TN2010/TN450 apt

92555-Капацитет 2600 копии со 5% покриеност на страна.

890,00 ден

Опис

Brother toner TN2220/TN2010/TN450 apt

92555-Капацитет 2600 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
изработка

Бренд

Apt

Brother

Компатибилност:

Compatible Printers:

Brother DCP 7055
Brother DCP 7056
Brother DCP 7057
Brother DCP 7060
Brother DCP 7065
Brother DCP 7070 / DW
Brother HL 2130
Brother HL 2135
Brother HL 2220
Brother HL 2230
Brother HL 2240 / D
Brother HL 2242
Brother HL 2250 / DN
Brother HL 2270
Brother HL 2280
Brother MFC 7360
Brother MFC 7460
Brother MFC 7860