Brother TN1030 Black

Brother TN1030 Black / 93916 Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

2.995,00 ден

Опис

Brother TN1030 Black / 93916 Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
изработка

капацитет на тонер

Бренд

Brother

Компатибилност:

Compatible Printers:

Brother DCP 1510e
Brother DCP 1512e
Brother DCP 1610WE
Brother DCP 1612WE
Brother HL 1110e
Brother HL 1112e
Brother HL 1210WE
Brother HL 1212w
Brother MFC 1810e