Оригинален тонер Brother TN-243BK – Black

Оригинален тонер Brother TN-243BK – (black)

  • Печати до 1.000 страници DIN A4 (во согласност со ISO/IEC 19798)
  • Економично печатење благодарение на системот на одделни тонер и барабан
  • Компатибилни принтери: DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW

3.949,00 ден

Достапно по нарачка

Достапно по нарачка

Опис

Оригинален тонер Brother TN-243BK – (black)

  • Печати до 1.000 страници DIN A4 (во согласност со ISO/IEC 19798)
  • Економично печатење благодарение на системот на одделни тонер и барабан
  • Компатибилни принтери: DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
изработка

Бренд

Brother

Компатибилност:

Compatible Printers:

Brother DCP L 2512D
Brother DCP L 2532DW
Brother DCP L 2552DN
Brother HL L 2312D
Brother HL L 2352DW
Brother HL L 2372DN
Brother MFC L 2712DN
Brother MFC L 2732DW