Brother – MFC-L2752DW

Brother – MFC-L2752DW Compact 4-in-1
mono laser printer
• Брзо принтање до 34 страни во минута
• Автоматско двострано печатење и скенирање
• до 250 листа
• 50 листа автоматски фидер
• Вградена Wi-Fi конекција
• Блиска комуникација (NFC), за принтање од мобилен
• До 1200 страници вградливи тонери
• 6.8 цм екран на допир во боја
• 256MB меморија

21.490.00 ден

Дополнителни информации

SKU: 94090 Категорија

Опис

Brother – MFC-L2752DW Compact 4-in-1
mono laser printer
• Брзо принтање до 34 страни во минута
• Автоматско двострано печатење и скенирање
• до 250 листа
• 50 листа автоматски фидер
• Вградена Wi-Fi конекција
• Блиска комуникација (NFC), за принтање од мобилен
• До 1200 страници вградливи тонери
• 6.8 цм екран на допир во боја
• 256MB меморија