Xerox toner WC 3325

Xerox toner WC 3325
93611
-Капацитет 11000 копии со 5% покриеност на страна.

2,790.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93611 Категории: , ,

Опис

Xerox toner WC 3325
93611
-Капацитет 11000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

compatible with Xerox WorkCentre 3325