Xerox Toner WC 3210/3220

Xerox Toner WC 3210/3220 /93171
Капацитет 4100 копии со 5% покриеност на страна.

980.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93171 Категории: , ,

Опис

Xerox Toner WC 3210/3220 /93171
Капацитет 4100 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox WorkCentre 3210
Xerox WorkCentre 3220