Xerox Toner PE220

Xerox Toner PE220 /91704
Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

1,190.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 91704 Категории: , ,

Опис

Xerox Toner PE220 /91704
Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox WorkCentre PE 220