Xerox toner MEA 6510 106R03488 Black

Xerox toner MEA 6510 106R03488 Black
93784
-Капацитет 5500 копии со 5% покриеност на страна.

1,390.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93784 Категории: , ,

Опис

Xerox toner MEA 6510 106R03488 Black
93784
-Капацитет 5500 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible with:
Phaser® 6510