Xerox toner EXP 3330/3335/3345

Xerox toner EXP 3330/3335/3345
93782
Капацитет 15000 копии со 5% покриеност на страна.

2,890.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93782 Категории: , ,

Опис

Xerox toner EXP 3330/3335/3345
93782
Капацитет 15000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox Phaser 3330
Xerox Phaser 3335
Xerox Phaser 3345