Xerox toner 6000/6010 Yellow

Xerox toner 6000/6010 Yellow
93707
-Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

890.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93707 Категории: , ,

Опис

Xerox toner 6000/6010 Yellow
93707
-Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox Phaser 6000
Xerox Phaser 6010
Xerox WorkCentre 6010
Xerox WorkCentre 6015