Xerox toner 3435

Xerox toner 3435
93610
-Капацитет 4000 копии со 5% покриеност на страна.

1,490.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93610 Категории: , ,

Опис

Xerox toner 3435
93610
-Капацитет 4000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Xerox Phaser 3435 black 106R01415