Xerox toner 3200

Xerox toner 3200
93413
-Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

790.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93413 Категории: , ,

Опис

Xerox toner 3200
93413
-Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox Phaser 3200