Xerox toner 3020/3025

Xerox toner 3020/3025
93414
-Капацитет 1500 копии со 5% покриеност на страна.

990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93414 Категории: , ,

Опис

Xerox toner 3020/3025
93414
-Капацитет 1500 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox Phaser 3020
Xerox WorkCentre 3025