Xerox Drum 3330/3335/3345

Xerox Drum 3330/3335/3345
93826

Капацитет 30000 копии со 5% покриеност на страна.

2,980.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Опис

Xerox Drum 3330/3335/3345
93826

Капацитет 30000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Xerox

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox Phaser 3330
Xerox Phaser 3335
Xerox Phaser 3345