Samsung toner MLT-D108S/ML1640

Samsung toner MLT-D108S/ML1640
93670
-Капацитет 1500 копии со 5% покриеност на страна.

990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93670 Категории: , ,

Опис

Samsung toner MLT-D108S/ML1640
93670
-Капацитет 1500 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Samsung

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Samsung ML 1640
Samsung ML 1641
Samsung ML 2240