Samsung Drum MLT-D116L

Samsung Drum MLT-D116L
93813
Капацитет 9000 копии со 5% покриеност на страна.

1,380.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Опис

Samsung Drum MLT-D116L
93813
Капацитет 9000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Samsung

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Samsung Xpress SL-M 2625
Samsung Xpress SL-M 2626
Samsung Xpress SL-M 2675
Samsung Xpress SL-M 2825
Samsung Xpress SL-M 2826
Samsung Xpress SL-M 2835
Samsung Xpress SL-M 2875
Samsung Xpress SL-M 2876
Samsung Xpress SL-M 2885