Ricoh toner 1270

Ricoh toner 1270
93771
-Капацитет 7000 копии со 5% покриеност на страна.

590.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 0.6 kg
ID: 93771 Категории: , ,

Опис

Ricoh toner 1270
93771
-Капацитет 7000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Ricoh

Дополнителни информации

Тежина 0.6 kg

Компатибилност:

Ricoh Aficio 1515
Ricoh Aficio 1515F
Ricoh Aficio 1515MF
Ricoh Aficio MP 161
Ricoh Aficio MP 161F
Ricoh Aficio MP 161SPF
Ricoh Aficio MP 171
Ricoh Aficio MP 171F
Ricoh Aficio MP 171SPF
Ricoh Aficio MP 201F
Ricoh Aficio MP 201SPF