Lexmark toner E260

Lexmark toner E260
93884

Капацитет 3500 копии со 5% покриеност на страна.

1,440.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93884 Категории: , ,

Опис

Lexmark toner E260
93884

Капацитет 3500 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Lexmark

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Lexmark E 260 / D / DN
Lexmark E 360 / D / DN
Lexmark E 460 / DN / DW
Lexmark E 462 / DTN