Lexmark toner CS310/410/510 Cyan

Lexmark toner CS310/410/510 Cyan
93764

Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

2,390.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 0.7 kg
ID: 93764 Категории: ,

Опис

Lexmark toner CS310/410/510 Cyan
93764

Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Lexmark

Дополнителни информации

Тежина 0.7 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Lexmark CS 310
Lexmark CS 410
Lexmark CS 510