HP toner W1106A / HP 106A black со чип

HP toner W1106A / HP 106A black со чип /94341
Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

1,990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Опис

HP toner W1106A / HP 106A black со чип /94341
Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers: