HP Toner CB435A/436A/285A

HP Toner CB435A/436A/285A

Капацитет 1500 страници со 5% покриеност на испечатена страна.

500.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 92542 Категории: , ,

Опис

HP Toner CB435A/436A/285A

Капацитет 1500 страници со 5% покриеност на испечатена страна.

Бренд

Apt

HP

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност

Compatible Printers:
Canon i-Sensys LBP 6000
Canon i-Sensys LBP 6020
Canon i-Sensys LBP 6030
Hewlett Packard (HP) LaserJet P 1102 / W
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M 1130
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M 1132 / MFP / NF
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M 1136 / MFP
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M 1210
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M 1212 / MFP
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M 1217
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro P 1100
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro P 1101
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro P 1102 / W
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro P 1103
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro P 1104
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro P 1106 / W
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro P 1108