HP Toner CB436A

HP Toner CB436A-92067
Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

420.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
Капацитет на страни

ID: 92067 Категории: , ,

Опис

HP Toner CB436A-92067
Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

HP

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
Капацитет на страни

Компатибилност:

Compatible Printers:
Canon LBP 3250
Hewlett Packard (HP) LaserJet M 1120 / N MFP
Hewlett Packard (HP) LaserJet M 1522 / N MFP
Hewlett Packard (HP) LaserJet P 1505 / N