Dell Toner 3110/3115 Yellow

Dell Toner 3110/3115 Yellow / 93202 Капацитет 8000 копии со 5% покриеност на страна.

2,690.00 ден 2,190.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Опис

Dell Toner 3110/3115 Yellow / 93202 Капацитет 8000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Dell

Ion

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Dell 3110
Dell 3115