Canon Toner NPG61/GPR48/CEXV43

Canon Toner NPG61/GPR48/CEXV43 /93722
Капацитет 15200 копии со 5% покриеност на страна.

1,480.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 2 kg
ID: 93722 Категории: , ,

Опис

Canon Toner NPG61/GPR48/CEXV43 /93722
Капацитет 15200 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Canon

Ion

Дополнителни информации

Тежина 2 kg

Компатибилност:

Compatible with
imageRUNNER ADVANCE 400i, 500i