Canon Toner NPG55/GPR39/CEXV37

Canon Toner NPG55/GPR39/CEXV37 /93183
Капацитет 15000 копии со 5% покриеност на страна.

1,590.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1.5 kg
ID: 93183 Категории: , ,

Опис

Canon Toner NPG55/GPR39/CEXV37 /93183
Капацитет 15000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Canon

Ion

Дополнителни информации

Тежина 1.5 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 1730
Canon IR 1740
Canon IR 1750