Canon Toner NPG50/GPR34/CEXV32

Canon Toner NPG50/GPR34/CEXV32 /93517
Капацитет 19400 копии со 5% покриеност на страна.

1,490.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 2 kg
ID: 93517 Категории: , ,

Опис

Canon Toner NPG50/GPR34/CEXV32 /93517
Капацитет 19400 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Canon

Ion

Дополнителни информации

Тежина 2 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 2520
Canon IR 2525
Canon IR 2530