Canon Toner NPG-51/GPR-35/C-EXV33

Canon Toner NPG-51/GPR-35/C-EXV33 / 91701
Капацитет 14600 копии со 5% покриеност на страна.

1,090.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 91701 Категории: , ,

Опис

Canon Toner NPG-51/GPR-35/C-EXV33 / 91701
Капацитет 14600 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Canon

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 2520
Canon IR 2525
Canon IR 2530