Canon Toner NPG-32/GPR-22/C-EXV18

Canon Toner NPG-32/GPR-22/C-EXV18 / 91702
Капацитет 8400 копии со 5% покриеност на страна.

990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 91702 Категории: , ,

Опис

Canon Toner NPG-32/GPR-22/C-EXV18 / 91702
Капацитет 8400 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Canon

Ion

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 1018
Canon IR 1019
Canon IR 1020
Canon IR 1022 / i
Canon IR 1023
Canon IR 1024
Canon IR 1025