Canon toner NPG-25/GPR-15/C-EXV-11

Canon toner NPG-25/GPR-15/C-EXV-11/93882
Капацитет 21000 копии со 5% покриеност на страна.

1,190.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93882 Категории: , ,

Опис

Canon toner NPG-25/GPR-15/C-EXV-11/93882
Капацитет 21000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Canon

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 2230
Canon IR 2270
Canon IR 2830
Canon IR 2870
Canon IR 3225