Canon Toner NPG-20/GPR-8/C-EXV-5

Canon Toner NPG-20/GPR-8/C-EXV-5 /91647
Капацитет 8000 копии со 5% покриеност на страна.

990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 91647 Категории: , ,

Опис

Canon Toner NPG-20/GPR-8/C-EXV-5 /91647
Капацитет 8000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Canon

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon IR 1600
Canon IR 1605
Canon IR 2000