Canon Toner CRG-U/EP26/EP27

Canon Toner CRG-U/EP26/EP27 / 91703
Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

690.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 91703 Категории: , ,

Опис

Canon Toner CRG-U/EP26/EP27 / 91703
Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Canon

Ion

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Canon LaserBase MF 3110 black EP-26 / 27