Brother toner TN-2420

Brother toner TN-2420
93762
Brother toner TN-1030/1050 apt 93230-Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

1,190.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ID: 93762 Категории: , ,

Опис

Brother toner TN-2420
93762
Brother toner TN-1030/1050 apt 93230-Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Apt

Brother

Дополнителни информации

Тежина 1 kg

Компатибилност:

Compatible Printers:

Brother DCP L 2510D
Brother DCP L 2530DW
Brother HL L 2310D
Brother HL L 2350DN
Brother HL L 2370DN
Brother HL L 2375DW
Brother MFC L 2710DN
Brother MFC L 2730DW
Brother MFC L 2750DW