Brother TN1030 Black

Brother TN1030 Black / 93916 Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

2,790.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

1000 СТРАНИ

Опис

Brother TN1030 Black / 93916 Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Brother

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

1000 СТРАНИ

Компатибилност:

Compatible Printers:

Brother DCP 1510e
Brother DCP 1512e
Brother DCP 1610WE
Brother DCP 1612WE
Brother HL 1110e
Brother HL 1112e
Brother HL 1210WE
Brother HL 1212w
Brother MFC 1810e