Brother LJ MF DCP-2512D

Brother LJ MF DCP-2512D – 94086
– 30 страни во минута
– мануел скенирање
– Двострано печатење
– Hi-speed USB 2.0 / 10 base – t/100 base
– Резолуција 1200×1200

7,790.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 13 kg

Опис

Brother LJ MF DCP-2512D – 94086
– 30 страни во минута
– мануел скенирање
– Двострано печатење
– Hi-speed USB 2.0 / 10 base – t/100 base
– Резолуција 1200×1200

Бренд

Brother

Дополнителни информации

Тежина 13 kg