Brother Ink BTD60 Black Oem

Brother Ink BTD60 Black Oem / 93923 Капацитет 6500 копии со 5% покриеност на страна.

590.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 0.2 kg
ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

6500 страни

Опис

Brother Ink BTD60 Black Oem / 93923 Капацитет 6500 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Brother

Дополнителни информации

Тежина 0.2 kg
ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

6500 страни

Компатибилност:

Brother DCP-T310
Brother DCP-T510W
Brother DCP-T710W
Brother MFC-T910DW