Brother Ink BT-5000 Cyan Oem

Brother Ink BT-5000 Cyan Oem / 93920 Капацитет 5000 копии со 5% покриеност на страна.

480.00 ден

Дополнителни информации

Тежина 0.2 kg
ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

5000 СТРАНИ

Опис

Brother Ink BT-5000 Cyan Oem / 93920 Капацитет 5000 копии со 5% покриеност на страна.

Бренд

Brother

Дополнителни информации

Тежина 0.2 kg
ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

5000 СТРАНИ

Компатибилност:

Compatible Printers:

Brother DCP-T310
Brother DCP-T510W
Brother DCP-T710W
Brother MFC-T910DW