Филтер за производи

денден

категорија

печатење

 • Brother – MFC-L2752DWBrother – MFC-L2752DW Брз преглед
  • Купи!
   Brother – MFC-L2752DWBrother – MFC-L2752DW Брз преглед
  • Brother – MFC-L2752DW

  • 19.990,00 ден
  • MFC-L2752DW Компактна мрежа 4-во-1 Црно-бел ласерски MFP Сигурен, тивок и ефикасен жичен и безжичен уред за домашни и мали бизниси. Со екран на допир од 6,8 cm, автоматско двострано печатење, копирање, скенирање и испраќање факс и поврзување со NFC.
  • Додај во кошница
 • Brother DCP-L2532DWBrother DCP-L2532DW Брз преглед
  • Brother DCP-L2532DWBrother DCP-L2532DW Брз преглед
  • Brother DCP-L2532DW

  • 11.390,00 ден
  • DCP-L2532DW Компактен безжичен црно-бел ласерски мултифункционален 3-во-1 Достапниот компактен мултифункционален уред DCP-L2532DW заштедува простор, тивок за да не ве вознемирува за време на работата. Лесен за користење и поставување, сè-во-едно DCP-L2532DW може да се постави каде било во вашиот дом или канцеларија бидејќи може да се поврзе преку вашата домашна мрежа или безжично. Дополнителна предност е печатење од мобилен телефон или…
  • Додај во кошница
 • MFC-B7710DNMFC-B7710DN Брз преглед
  • Купи!
   MFC-B7710DNMFC-B7710DN Брз преглед
  • MFC-B7710DN

  • 14.990,00 ден
  • Compact 4-in-1 mono laser printer MFC-B7710DN Мултифункциски уред кој едноставно е најекономичен во својата класата tonerbenefit Мрежно поврзување, брзина од 34 страни во минута како и двострано печатење. Печатете секојдневно, брзо и едноставно со едноставна промена на тонери и капацитет од 2000 страни. Гаранција 36 месеци.
  • Додај во кошница