Филтер за производи

категорија

печатење

 • Brother HL-L2352DWBrother HL-L2352DW Брз преглед
  • Brother HL-L2352DWBrother HL-L2352DW Брз преглед
  • Brother HL-L2352DW

  • 7.890,00 ден
  • Brother HL-L2352DW е тивок печатач кој заштедува простор и овозможува брзо печатење без да ве вознемирува за време на работата.  Можете да го поставите HL-L2352DW каде било во вашиот дом или канцеларија бидејќи може да се поврзе преку вашата домашна мрежа или безжично. Дополнителна предност е што можете да печатите од мобилен телефон или таблет без да користите компјутер.  Заштедете време…
  • Додај во кошница