Филтер за производи

категорија

печатење

 • Brother DCP-L2532DWBrother DCP-L2532DW Брз преглед
  • Brother DCP-L2532DWBrother DCP-L2532DW Брз преглед
  • Brother DCP-L2532DW

  • 11.390,00 ден
  • DCP-L2532DW Компактен безжичен црно-бел ласерски мултифункционален 3-во-1 Достапниот компактен мултифункционален уред DCP-L2532DW заштедува простор, тивок за да не ве вознемирува за време на работата. Лесен за користење и поставување, сè-во-едно DCP-L2532DW може да се постави каде било во вашиот дом или канцеларија бидејќи може да се поврзе преку вашата домашна мрежа или безжично. Дополнителна предност е печатење од мобилен телефон или…
  • Додај во кошница